Over mij

Fotograaf Esther Hendrikse
Fotograaf Esther Hendrikse Steenwijk

 

Mijn liefde voor fotografie is begonnen toen ik in 2008 foto`s wilde maken van mijn dochter. Ik kon toen maar niet begrijpen waarom er uit mijn toestel toch echt andere foto’s kwamen, dan wanneer je die bij een fotograaf liet maken. Dit werd dan ook mijn grootste doel, foto’s maken waarvan het lijkt of ik bij een fotograaf ben geweest.

Voor mij is er niets specialer op het gebied van fotografie dan het vastleggen van een bijzonder moment in een mensenleven. Om dat ene moment voor altijd vast te kunnen houden, is in mijn ogen onbetaalbaar.

Omdat ik een nieuwsgierig en leergierig type ben, ben ik begonnen te zoeken op internet en kwam bij een fotografie cursus in de buurt uit. Deze heb ik met veel plezier gevolgd, en ook de vervolgcursus mocht voor mij niet ontbreken.

Maar echt bevredigend vond ik het allemaal nog niet, vandaar dat ik mij heb aangemeld bij verschillende fora en lid ben geworden van fotografie magazines en een fotoclub om meer te leren en meer informatie en input te krijgen.

Na een aantal jaren van informatie vergaren, en oefenen en nog maar eens oefenen, ben ik de opleiding beroepsfotograaf gaan doen. Deze heb ik in 2013 succesvol afgerond. De stap om professioneel bezig te gaan met fotografie is daarna gezet.

En nu komt daar een blog bij, omdat ik denk dat mijn ervaringen en tips van meerwaarde kunnen zijn voor andere beginnende fotografen. Of voor mensen die op de foto willen en dan niet precies weten waar ze op moeten letten.

Ik hoop dat deze blog aan die vraag gaat voldoen, ik ga me er voor inzetten in elk geval!

Facebook

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

 

 

2 gedachten over “Over mij

  1. Ben heel blij met je Blog! Heb wel fotocursussen gedaan maar de helft vergeet je weer als je niet dagelijks fotografeert. Daarbij als ik eens wat tips wil opzoeken b.v. op pinterest dan is het vaak in het engels. Ik heb je toegevoegd op mijn facebook en hoop dat het gaat lukken allemaal met je blog enz. Veel fotoplezier en groetjes van Tineke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *